Ook deze zomer kan iedereen dankzij Zon, Zee … Zorgeloos genieten aan onze kust!

Zin in een toegankelijk dagje aan het strand?

Kom dan zeker eens langs bij een van onze Zon, Zee … Zorgeloos-locaties aan de kust.

Zon, Zee… Zorgeloos is er voor iedereen die wat hulp kan gebruiken. Of je nu een handicap hebt, wat ouder bent, een tijdelijke beperking hebt, alleen, met je gezin of met een hele groep komt. Je vindt hier een toegankelijke strandtoegang met verhard pad, een aangepast toilet, een verzorgingsruimte met douche én gemotiveerde assistenten. Volledig gratis.

De opgeleide assistenten wachten je op met een glimlach. Bij hen kan je terecht om gratis strandrolstoelen uit te lenen, voor assistentie bij het omkleden of om in de strandrolstoel plaats te nemen … Ook voor een wandeling met de strandrolstoel kan je op hen rekenen.

Nieuw in verschillende kustgemeenten: elektrische strandrolstoelen, zodat iedereen zelfstandig van het strand kan genieten.

Je kan Zon, Zee … Zorgeloos terugvinden op volgende kustlocaties: De Panne, Nieuwpoort, Oostende, Bredene, De Haan, Wenduine, Vosseslag en Zeebrugge. Tijdens de zomervakantie elke dag bereikbaar tussen 10u30 en 18u30.

Wens je op voorhand te reserveren of ben je nog op zoek naar specifieke informatie over een kustgemeente, dan kan je terecht op de website: www.zonzeezorgeloos.be.