Ervaar de bijzondere escape game over dementie !

“Goeiedag, mijn naam is Edgard. Ik heb een rijk leven gehad, maar meer en meer vergeet ik dingen. En daarom wil ik jullie meenemen op de trein van mijn leven. Ik neem jullie mee naar de belangrijke momenten. Kunnen jullie mij helpen de ontbrekende stukken weer op hun plaats te zetten?”

Zo luidt de start van de unieke, verplaatsbare escape game die in het teken staat van het thema dementie. Als speler krijg jij de kans om Edgard te helpen in zijn zoektocht naar de ontbrekende stukken van zijn levensverhaal, door het oplossen van raadsels. Elke puzzel heeft een link met dementie, waardoor je kunt ontdekken wat het betekent om te leven met deze aandoening.

De Liberale Mutualiteit organiseert, in samenwerking met haar partner ‘Liever Thuis LM’ (erkende mantelzorgvereniging) haar tweede editie van de escape game ‘De trein van Edgard’.

Datum en locatie:

20/08 – Lokaal Dienstencentrum ‘Den Hopstaak’, Opwijk

21/08 – Gebouw de ELM – Merchtem

23/08 en 26/08 – Seniorcity O’Sea – Oostende

27/08 en 28/08 – CC ‘De Zwaan’ – Nazareth

29/08 en 30/08 – Woonzorgcentrum ‘De Vaeren’ – Rumst

Duur: 1 uur (40 min. spel + indien gewenst: 20 min. nabespreking)

Tijdsloten: het spel wordt gespeeld tussen 9u30 – 17u 00. Reserveer jouw gewenst tijdslot via de reserveringslink.

Het spel is toegankelijk voor alle leeftijden! Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen deelnemen onder begeleiding van een volwassene.

Inschrijven kan individueel of in groep (maximaal 8 personen). Schrijf jij je alleen in of met zijn tweeën? Wij zorgen ervoor dat de groepjes uit minstens drie personen bestaan.

Interesse om mee te reizen met Edgard en een dieper begrip van dementie te krijgen?

Wacht niet langer en boek hier online

of bel naar 0473/52 70 76.