Kom de Hoppinzuilen testen in Leuven

Neem jij vaak het openbaar vervoer? Kom dan de Hoppinzuilen testen in Leuven.

Vlaanderen ontwikkelt Hoppinzuilen waardoor iedereen Hoppinpunten vlot herkent en kan gebruiken. Iedereen, dus ongeacht leeftijd of omstandigheden, met of zonder beperking. Daarom beantwoorden de zuilen aan alle regels en richtlijnen die van toepassing zijn.

Maar … zijn ze echt goed bruikbaar voor iedereen? Dat vragen we graag aan jou. We nodigen je daarom van harte uit op de gebruikerstest in Leuven op 6 juli om 10u. De exacte locatie ontvang je na inschrijving. Inschrijven doe je met een mail naar Marcel.Wijnker@inter.vlaanderen

Wat zijn Hoppinzuilen?

 We gaan ons in Vlaanderen in de nabije toekomst anders verplaatsen. Het openbaar vervoer wordt efficiënter en meer afgestemd op de andere mobiliteitsnetwerken. Centraal staat het begrip combimobiliteit. Je kan als reiziger verschillende vervoersmiddelen combineren om op je bestemming te geraken.

 De Hoppinpunten zorgen voor een vlotte overstap van het ene op het andere vervoersmiddel. Een Hoppinpunt, ook gekend als mobipunt, is een knooppunt van verschillende op elkaar afgestemde vervoersmogelijkheden. Een opvallende Hoppinzuil zal straks de Hoppinpunten markeren. Op de zuil vind je informatie over het vervoersaanbod.