Laat je stem horen op het Congres DURF2020 in Gent !

logoDURF2020De Vlaamse Regering werkt samen met verschillende partners aan een heuse hervorming van het gehandicaptenbeleid, het zogenaamde “Perspectief 2020”. Als Liberale Vereniging van Personen met een Handicap ( LVPH), stellen wij vast dat mensen met een beperking en hun omgeving, onvoldoende betrokken worden bij al deze veranderingen. Daarom willen wij een warme oproep doen om je stem te laten horen op het belangrijke congres DURF2020 in Gent.

In de rubriek “Nieuwsflits” van ons vorig nummer, hebben we DURF 2020 al in de kijker gezet. DURF2020 is een unieke samenwerking van Konekt vzw, de Vlaamse overheid (VAPH) en heel wat organisaties die mensen met een beperking sterker willen maken en hen een stem wil geven. Naast duidelijke informatie geven, wil deze organisatie naar jouw verhaal luisteren. Wat zijn jouw wensen, bezorgdheden en die van jouw omgeving?  Er zijn intussen al heel wat DURF dagen georganiseerd. De kers op de taart is het DURFcongres  op 28 april 2015 in Gent.

Noteer dit alvast in jouw agenda en breng je familie, vrienden en begeleiders mee! Durf je stem te laten horen! En voor de echte durvers, die het belangrijk vinden om mensen een stem te geven… wordt Ambassadeur! Hoe dit gaat vind je op deze link: http://www.durf2020.be/doen/

Tot dan!

En laat ons samen op de receptie een glaasje drinken en van gedachten wisselen.

 

Meer info:

  • Waar? ICC Gent: Van Rysselberghedreef 2 (vlakbij Citadelpark), 9000 Gent.
  • Wanneer? Dinsdag, 28 april 2015, van 9u15 tot 17u.
  • Info en inschrijvingen: http://www.durf2020.be/event/congres/